Skip links

Vrijeme je da izaberemo Hrvatsku

 „Želimo da rijeke pravde dođu. Dosta nam je živjeti u zemlji u kojoj postoje dvije skupine građana, jedna koja može raditi sve što im padne napamet i druga koja sve to plaća i treba šutjeti.Za samo 25 dana imat ćemo priliku birati: ili HDZ ili Hrvatska. Vrijeme je da izaberemo Hrvatsku, da uvedemo red u našu zemlju i da napokon živimo onako kako zaslužujemo!“, poručio je predsjednik Centra, gradonačelnik Splita Ivica Puljak na prosvjedu u Splitu.

 

„Želimo da rijeke pravde dođu. Dosta nam je živjeti u zemlji u kojoj postoje dvije skupine građana, jedna koja može raditi sve što im padne napamet i druga koja sve to plaća i treba šutjeti. Dosta. Za samo 25 dana imat ćemo priliku birati: ili HDZ ili Hrvatska. Vrijeme je da izaberemo Hrvatsku, da uvedemo red u našu zemlju i da napokon živimo onako kako zaslužujemo!“, poručio je predsjednik Centra, gradonačelnik Splita Ivica Puljak na prosvjedu u Splitu.

Podsjetimo, prosvjed u organizaciji stranaka lijevo-liberalne oporbe održan je danas istovremeno u pet gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

„Oni koriste državne institucije da se obračunavaju sa svojim političkim neistomišljenicima, ljudi zato gube povjerenje u Hrvatsku i odlaze. Mi igramo utakmicu, oni biraju suce na terenu i u VAR sobi i primjenjuju pravila ovisno o tome kako im odgovara. To je utakmica koju u ovakvoj Hrvatskoj igramo svi mi koji nismo umreženi u njihovu korupcionaško-mafijašku mrežu“, rekao je Puljak i pozvao građane da 17. travnja izađu na izbore.

 

Kako je na zagrebačkom prosvjedu istaknula potpredsjednica Centra Lana Pavić, premijer i njegov HDZ već godinama gdje god stignu gase svjetla, ali ne zbog štednje, nego zato jer vole mrak. „Vole ga jer se u mraku manje vidi. Svoj mrak spustili su na hrvatske institucije, pravosudje, ministarstva, agencije, bolnice, gradove, gdje god su zavladali svojom pravomoćno osuđenom korumpiranom organizacijom. Kada su ugasili ta svjetla, okomili su se i na hrvatske medije“, naglasila je Pavić, istaknuvši da svoju zemlju nećemo dati onima koji gase svjetlo da bi lovili u mraku.

Potpredsjednik Centra i riječki gradski vijećnik Marin Račić Riječanima je poručio da Hrvatska treba biti zemlja u kojoj svi imamo jednake mogućnosti, bez obzira na spol, boju kože, nacionalnost, vjeroispovijest ili stranačku pripadnost. „Za takvu Rijeku se borim, za takvu Hrvatsku ću se boriti. Hrvatsku u kojoj želim da moje dijete sretno i ponosno odrasta i u koju će mladi iz drugih država, koji su danas također djeca, poželjeti živjeti. Hrvatsku za koju svi mi ovdje duboko u sebi znamo kakva može biti, ali koja nije takva i koja nikada neće biti takva, ako ne dođe do promjene vlasti“, rekao je Račić.