Skip links

Izađi na izbore u srijedu, 17. 4. i odluči: Ili HDZ ili Hrvatska

Dragi građani,

pred nama su izbori na kojima odlučujemo kakvu budućnost Hrvatske želimo. Rijeke pravde već teku, ali samo uz vašu podršku možemo zatvoriti staro poglavlje i otvoriti put novim, boljim počecima. Hrvatska je na svim razinama uništena lošim politikama. Zbog korupcije, kriminala i nepotizma kojima je vladajuća stranka okovala sve segmente društva, više nemamo šanse za dostojanstven život, a mladi i obrazovani ljudi svakodnevno odlaze, tražeći bolje prilike.

Ako želimo zemlju bez korupcije, ako želimo društvo znanosti i obrazovanja, ako želimo uređenu državu jednakih prava za sve, za nju se moramo sami izboriti jer to neće učiniti nitko umjesto nas samih. Prva prilika pruža nam se već u srijedu, 17. travnja. Izađite na izbore i glasom za Centar na listi koalicije SDP, Centar, HSS, DO i SIP, Reformisti i GLAS, pokažite u kakvoj državi želite živjeti. Zajedno možemo graditi bolju, pravednu Hrvatsku koja će svima pružiti perspektivu za kvalitetan život i bolju budućnost.

I. izbornoj jedinici stranku Centar na četvrtom mjestu liste predstavlja saborska zastupnica Marijana Puljak, a na 12. potpredsjednica Centra Lana Pavić. Centar ima i po jednu kandidatkinju u IV. i VI. izbornoj jedinici. Na 11. mjestu koalicijske liste u IV. izbornoj jedinici stranku predstavlja Tanja Paris, a na 12. u VI. Ivana Fundurulić.

Potpredsjednik stranke i riječki gradski vijećnik Marin Račić Centar zastupa na sedmom mjestu liste u VIII. izbornoj jedinici. U IX. izbornoj jedinici na četvrtom mjestu liste je glavni tajnik stranke Igor Skoko, dok je na 12. predsjednik zadarskog ogranka Centra Zdenko Jukić.

Predsjednik Centra Ivica Puljak na drugom je mjestu liste u X. izbornoj jedinici, na petom mjestu je Damir Barbir, dok se na sedmom nalazi kandidatkinja Centra za gradonačelnicu Dubrovnika Viktorija Knežević. Na 11. mjestu je županijska vijećnica Centra Gorana Rosandić.

420530907_1013547820134274_7264566247743832034_n