Skip links

Centar predao liste za kotarske izbore u Splitu

Predstavnici Centra predali su izborne liste za nadolazeće kotarske izbore. Sa svojim listama Centar izlazi u 15 kotareva i dva mjesna odbora, a riječ je o Bačvicama, Bolu, Brdima, Gripama, Lovretu, Lučac-Manušu, Mejama, Mertojaku, Neslanovcu, Pujankama, Spinutu, Splitu 3, Trsteniku, Visokoj, Žnjanu te Slatinama i Žrnovnici. U drugim kotarevima podržava nezavisne liste.

„Cilj nam je pronaći ljude koji će se aktivno angažirati u rješavanju problema u svojim kvartovima, a upravo su kotarski izbori odlična motivacija. Političkim angažmanom na ovoj razini moguće je promijeniti puno toga u svom neposrednom okruženju i poboljšati kvalitetu svakodnevnog života u svom susjedstvu“, poručio je predsjednik Centra, gradonačelnik Ivica Puljak.

Podsjetio je kako je i stranka kojoj je na čelu nastala kroz borbu za izgradnju jedne osnovne škole. „Počeli smo inicijativom za izgradnju osnovne škole na Pazdigradu, na najmanjoj razini; kroz gradski kotar kao osnovnu jedinicu lokalne samouprave. Mislim da je naš primjer izvrstan pokazatelj da su promjene moguće i da se upornost, trud i osobni angažman u konačnici uvijek isplate“, rekao je Puljak.