Skip links

Županijska skupština Zadarske županije

Davor Čerkuč

potpredsjednik Županijske skupštine 

davor.cerkuc@strankacentar.hr

Pročitaj sve

Davor Čerkuč

Davor Čerkuč školovao se u Melbourneu u Australiji. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Zadru i stekao stručni naziv diplomirani turistički komunikolog, mag.turism.comm.

Ima više od trideset godina radnog iskustva uglavnom u privatnom sektoru ali i u radu lokalne samouprave. Radio je u Bechtel international inc. u kojoj je bio direktor odijela za odnose s javnošću, a trenutno je zaposlen u CIAK grupi na poziciji Direktor razvoja.

Tijekom Domovinskog rata radio je u Hrvatskom informativnom Centru u Zadru. Sudionik je Domovinskog rata, a za rad tijekom rata odlikovan je ordenom „Zlatni pleter” za promicanje istine o Domovinskom ratu.

Osim poslovne karijere sudjelovao je i na nekoliko znanstvenih konferecija sa svojim radovima:

  • Predavanje na 16. godišnjem međunarodnom komunikacijskom tečaju i konferenciji, „Utjecaj odnosa s javnošću u izgradnji autocestovne infrastrukture“ Dubrovnik, Hrvatska, 2005.
  • Međunarodna ljetna konferencija „Europa i nacionalizam: Nacionalni identitet nasuprot nacionalnom neprijateljstvu “, Korčula, Hrvatska, 1998.
  • Predavanje na 9. međunarodnoj konferenciji, „Ukrajinsko novinarstvo u međunarodnom kontekstu“, Kijev, Ukrajina, 1998
  • Predavanje na 10. godišnjem međunarodnom komunikacijskom simpoziju, „Novinarstvo i globalna mreža“, Dubrovnik, Hrvatska, 1997.

Višnja Pećarić

vijećnica 

visnja.pecaric@strankacentar.hr

Pročitaj sve

Višnja Pećarić

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.